Auxmoney – Fintex εκδοθεί ομολόγων για P2P Δάνεια

Fintex Capital, μια από τις επενδύσεις σε καθιερωμένες πλατφόρμες δανεισμού P2P εξειδικευμένων θεσμικών επενδυτών, έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία την πρώτη επένδυσή της στην P2P Μαρτίου. Fintex επενδύει τώρα στη γερμανική καταναλωτικά δάνεια που προκύπτουν πάνω Auxmoney, κορυφαία σε απευθείας σύνδεση πιστωτική πατήστε εδώ αγορά της Γερμανίας.

auxmoney επενδύσει στο εμπόριο

Οι επαγγελματίες επενδυτές ανακαλύπτουν P2P Επενδύσεις

Στις πρώτες επενδύσεις της Fintex εξέδωσε Euro Bond – το πρώτο στο είδος του “Επιλέγουμε τις πλατφόρμες που συνεργαζόμαστε με τη μεγαλύτερη φροντίδα .. Έχουμε μείνει μαζί τους σε στενή επαφή για να εξασφαλιστεί ότι οι επενδύσεις σε μόνιμη ικανοποιήσει ακόμα και θεσμικές ανάγκες μας », δήλωσε ο Robert Stafler, συν-ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Fintex. Fintex σχεδιάζει να προβεί σε περαιτέρω επενδύσεις τους επόμενους μήνες σε Auxmoney από Fintech περιοχή.

Στο περιβάλλον της συνεχούς χαμηλά επιτόκια και ασταθείς αγορές μετοχών Επενδύσεις κερδίσει σε επιλεγμένες πλατφόρμες P2P με τους επενδυτές όλο και πιο σημαντική. Στο πλαίσιο αυτό Fintex Capital αποκτά δικό της λογαριασμό και σε Auxmoney απαιτήσεις μεγάλης κλίμακας που προκύπτουν από την κορυφαία Crowdlending- πλατφόρμες της Ευρώπης στην Ευρώπη. Έτσι Fintex επιτρέπει σε επαγγελματίες επενδυτές – συνταξιοδοτικά ταμεία, ασφαλιστικές εταιρείες και άτομα υψηλής οικονομικής αξίας και την οικογένειά γραφεία – να εμπλακούν χωρίς σημαντική προσπάθεια σε μεγάλη κλίμακα σε πλατφόρμες P2P για να επιτύχει ελκυστικές αποδόσεις με διαχειρίσιμο κίνδυνο.

P2P δανεισμού τίτλων

Fintex εκτός από τα επενδυτικά κεφάλαια. Μάλλον αγοράζουν οι επενδυτές από Fintex κεφαλαιακά μέσα που εκδίδονται ομόλογα που εκπροσωπούν άμεσα συγκεκριμένες δανειακών χαρτοφυλακίων. Fintex ομόλογα έχουν σχεδιαστεί απλά και κεφαλαιαγοράς φιλικό, με τη δική της Διεθνής Αριθμός Αναγνώρισης Τίτλων (ISIN) ή τον αριθμό αναγνώρισης τίτλων (WKN) και οι οποίες χρησιμοποιούνται από το Euro σαφείς και Clearstream. Οι επενδυτές στις διεθνείς αγορές κεφαλαίων είναι πολύ εξοικειωμένοι με αυτό το είδος Ομόλογα: Κάνουν δυνατή με ένα μόνο επένδυση σε ένα αριθμό μικρών επένδυση Auxmoney, σύμφωνα με την οποία η άλλως απαιτείται διοικητική επιβάρυνση και πολύπλοκα έγγραφα διαγράφονται.

σύστημα δικτυωτό διαχείρισης κινδύνων

Fintex Capital ιδρύθηκε το 2015 για να κάνει και να διαχειρίζονται σε επαγγελματίες επενδυτές προσαρμοσμένη P2P Investments. Η λονδρέζικη ομάδα για πολλά χρόνια με επιτυχία στη δόμηση και τη διαχείριση των επενδύσεων και εργασίας έχει σχετική εμπειρία σε πλήθος δανεισμός.

Η διαχείριση των επενδύσεων και κάθε προσδοκία επιστροφής δημιουργήθηκε Fintex χρησιμοποιώντας εσωτερικά συστήματα διαχείρισης κινδύνων που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία 15 μήνες στο σπίτι. Χρησιμοποιώντας κεντρικά συστήματα διαχείρισης κινδύνων, η ομάδα μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη του κάθε δανείου στενά και παρακολουθούν κάθε χαρτοφυλάκιο αρμοδίως και η δημιουργία αντίστοιχων εκθέσεις και αναφορές που πληρούν τα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα.

Fintex ως συνδετικός κρίκος μεταξύ των επενδύσεων P2P πλατφόρμες και κεφαλαιαγορές

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση σήμερα να ανακοινώσει την έναρξη της Fintex Capital. Όλο και περισσότεροι επενδυτές να ανακαλύψετε την περιοχή πλήθος Δάνεια για τους εαυτούς τους, “λέει ο Robert Stafler, συν-ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Fintex Capital. “Για να τους κάνει να επενδύουν τόσο εύκολο όσο το δυνατόν, Fintex Capital δημιουργήθηκε – ως σύνδεσμος μεταξύ των πιο επιτυχημένες πλατφόρμες Fintech της Ευρώπης και τη διεθνή κεφαλαιαγορά. Στόχος μας είναι η δημιουργία θεσμικών επενδυτών P2P δάνεια, κύρια κατηγορία περιουσιακών στοιχείων ».

“Αυτό λαμβάνει χώρα την πρώτη επένδυσή μας Auxmoney, ήταν προφανές.”

«Γνωρίζουμε την πλατφόρμα πολύ καλά”, δήλωσε ο Stafler. “Πριν από την επένδυσή μας, έχουμε μια εντατική διαδικασία δέουσας επιμέλειας που πραγματοποιούνται στην οποία επενδυτική ευκαιρία έχουμε δοκιμαστεί εκτενώς τόσο το παρελθόν τις επιδόσεις και τις διαδικασίες Auxmoney.” “Fintex Capital επένδυση εντολές πολλών μεγάλων επενδυτών οι οποίοι προτιμούν να βασίζονται σε προσαρμοσμένη και διαφανή Επενδύσεις από το να επενδύσουν σε παραδοσιακά επενδυτικά κεφάλαια.

Fintex Capital κάνει επενδύσεις φιλικές Fintech- κεφαλαιαγοράς και απλό. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουν σε άλλες πλατφόρμες στην Ευρωπαϊκή Fintechbereich να επενδύσουν », πρόσθεσε ο διευθύνων σύμβουλος της Fintex Capital.